سخن روز /
پایش سهامداران تعاونی ها موجب افزایش کیفیت برگزاری مجامع در تعاونیها می شود
1403/04/18
وضعیت سهام اعضای فوت شده شرکت تعاونی کشاورزی گاوداران ابهر و حومه پیگیری و مشخص شد.
 به گزارش روابط عمومی مدیریت تعاون روستایی استان زنجان و بنا به اخبار واصله از روابط عمومی اداره شهرستان ابهر، به منظور پیگیری و تعیین تکلیف وضعیت سهام اعضای فوت شده تعاونی کشاورزی گاوداران ابهر و حومه جلسه ای با حضور باقری رئیس اداره آموزش سازمان تعاون روستایی استان زنجان و شاهسونی رئیس اداره تعاون روستایی شهرستان ابهر در محل دفتر کار شرکت تعاونی روستایی گاوداران ابهر و حومه برگزار گردید .
در این جلسه باقری گفت: با توجه به اینکه فوت تعدادی از اعضا و یا خروج کامل عضو از حوزه فعالیتی شرکت تعاونی و عدم نیاز به خدمات شرکت موجب گردیده مجامع با حداقل اعضا و مطلوبیت کمتر برگزار گردد بنابراین ضرورت دارد پایش سهامداران طبق اساسنامه شرکت بررسی و سهام اعضای فوت شده استخراج گردد .
باقری در ادامه جلسه عنوان کرد در صورت انجام پایش سهامداران امکان ورود عضو جدید و حضور گسترده در مجامع وجود خواهد داشت و انتظار می رود مدیران شرکت اقدامات لازم را در این راستا انجام دهند .
 
تعداد مشاهده خبر233 بار
تصاویر مرتبط


    RatingTitle
    :0 :0
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

    ارسال نظرات
    نام
    آدرس پست الکترونیکی شما
    شماره تلفن
    توضیحات
    خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
    کد امنیت
    Powered by DorsaPortal