سخن روز /
آغاز خرید کلزا توسط شبکه تعاونی‌های روستایی در استان کرمانشاه
1404/02/17
✅به گزارش روابط عمومی تعاون روستایی استان کرمانشاه، صفایی مدیر تعاون روستایی استان از آغاز خرید دانه روغنی کلزا از کشاورزان کلزاکار استان همزمان با شروع برداشت این محصول در شهرستان های گرمسیری استان خبر داد.

⬅️صفایی ضمن بیان این خبر افزود: خرید دانه روغنی کلزا در استان کرمانشاه از امروز 15 اردیبهشت ماه و از شهرستان قصرشیرین آغاز و حدود 9 تن کلزا نیز خریداری شده است.

⬅️وی اظهار داشت: تعداد 11 کمیسیون خرید وابسته به تعاون روستایی در سطح استان کرمانشاه مسئول خرید کلزا از کشاورزان هستند و خرید این محصول تا پایان زمان برداشت آن در استان ادامه خواهد داشت و این مراکز با تجهیزات کامل و آمادگی لازم، آماده ارائه خدمات به کشاورزان عزیز و دریافت محصول تولیدی آنان می باشند.

⬅️صفایی ادامه داد: پیش بینی شده در سال جاری 11 هزار و 700 تن کلزا از مزارع استان کرمانشاه برداشت گردد.

⬅️وی همچنین عنوان نمود: قیمت پایه خرید هر کیلوگرم کلزا در سال جاری با 2 درصد ناخالصی و رطوبت 10 درصد، 410 هزار ریال تعیین شده است.

⬅️ صفایی خاطرنشان ساخت: خرید کلزا با قیمت تضمینی به منظور حمایت از کشاورزان و کاهش نقش واسطه ها صورت می گیرد و به توسعه کشت دانه‌های روغنی در استان کمک می کند.
تعداد مشاهده خبر65 بار
تصاویر مرتبط


    RatingTitle
    :0 :0
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

    ارسال نظرات
    نام
    آدرس پست الکترونیکی شما
    شماره تلفن
    توضیحات
    خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
    کد امنیت
    Powered by DorsaPortal