سخن روز /
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی :
پیشنهاد ما برای عرضه کالاهای احتکاری و مکشوفه تعاون روستایی است
1404/04/26
⬅️با توجه به اعتمادی که به تعاون روستایی داریم پیشنهاد میکنیم که توزیع کالاهای مکشوفه و احتکاری استان توسط شبکه تعاون روستایی انجام شود.

✅به گزارش روابط عمومی تعاون روستایی محسن اکبری دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی در جلسه ستاد تنظیم بازار با اشاره به اعتمادی گه آنروز به شبکه تعاون روستایی وجود دارد خواستار عرضه کالاهای مکشوفه و احتکاری خصوصا در حوزه تنظیم بازار به تعاون روستایی شد.

⬅️وی افزود: با توجه به نگاه جدید این مدیریت و نیز رصد و پایش و همچنین حسابرسی ها و نظارت مناسبی که در حوزه شبکه تعاون روستایی استان وجود دارد نظر ما عرضه کالاهای احتکاری توسط تعاون روستایی استان است.

⬅️گفتنی است؛ در این جلسه مقرر گردید با توجه به درخواست مدیریت تعاون روستایی و با دستور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کارگروه ویژه ای به منظور بررسی این موضوع تشکیل گردد.
تعداد مشاهده خبر42 بار
تصاویر مرتبط
tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_templateznj1401_block4166
Powered by DorsaPortal